"la lluna en un cove" - actriu principal pera curtmetratge

Casting organizado por: Héctor Calderón en Barcelona

Es busca actriu de més de 40 anys per al curtmetratge: “La lluna en un cove” (del 29.09 al 03.10, Vilanova i la Geltrú)

El curtmetratge es realitza en el marc dels estudis a l’escola de cinema filmArche e.V. de Berlín. La pel·lícula es rodarà en dues parts, una a la capital alemanya i l’altra a Vilanova i la Geltrú, Catalunya. El projecte disposa de un pressupost molt baix per lo que, malauradament no podem oferir remuneració. Es paguen els costos de transport, i les dietes durant assajos i rodatge estarán cobertes.

Darrera el projecte hi ha un equip de gent jove provinent d’indrets molt diversos , on es prioritza per davant de tot l’aspecte humà: crear un entorn de treball familiar y còmode per a tothom.

Dades de producció
Dates: assajos 29.09 per la tarda y 30/09. Rodatge del 30.09 al 03.10.
Localització: Vilanova i la Geltrú
Duració del film: 20 minuts.
Gènere: ficció, experimental, realisme màgic
Idioma: català

Sinopsi:
“La lluna en un cove” és un curtmetratge basat en la llegenda homónima sobre un pescador que va intentar pescar la lluna. La Mia es una jove fotógrafa que viu a Berlín. Des fa temps, té una fixació amb la lluna i el seu major desig és fer-ne la foto perfecta. En una nit clara surt al carrer amb la seva càmera i quan la lluna plena s’alça per l’horitzó perd sobtadament la consciència. Desperta doncs confusa a la vora del mar, on coneix a la Tea, una misteriosa dona que la acompañarà en un petit viatge per la costa catalana i li presentarà a una serie de personatges extravagants que, com ella, tenen una connexió molt especial amb la lluna.

Personatge:
Busquem actriu per representar a la Tea, una de les protagonistes. La Tea és una dona madura i tendre que serà la guía espiritual del personatge principal, la Mía, en el seu viatge en busca de respostes.

Si esteu interessades envieu sispla un email amb una mica de informació sobre el vostre perfil i experiència a: hector.calderon.freire@gmail.com


Publicado el 21-09-2022