"la lluna en un cove" - actrius secundaries (20-30)

Casting organizado por: Héctor Calderón en Barcelona

Es busquen dues actrius d'entre 20 i 30 anys per al curtmetratge: “La lluna en un cove” (el dia 01.10 a Vilanova i la Geltrú)

El curtmetratge es realitza en el marc dels estudis a l’escola de cinema filmArche e.V. de Berlín. La pel·lícula es rodarà en dues parts, una a la capital alemanya i l’altra a Vilanova i la Geltrú, Catalunya. El projecte disposa de un pressupost molt baix per lo que, malauradament no podem oferir remuneració. Es paguen els costos de transport, i les dietes durant assajos i rodatge estarán cobertes.
Darrera el projecte hi ha un equip de gent jove provinent d’indrets molt diversos , on es prioritza per davant de tot l’aspecte humà: crear un entorn de treball familiar y còmode per a tothom.

Dades de producció:
Dates: assajos i rodatge el dissabte dia 1.10
Localització: Vilanova i la Geltrú
Duració del film: 20 minuts.
Gènere: ficció, experimental, realisme màgic
Idioma: català

Sinopsi:
“La lluna en un cove” és un curtmetratge basat en la llegenda homónima sobre un pescador que va intentar pescar la lluna. La Mia es una jove fotógrafa que viu a Berlín. Des fa temps, té una fixació amb la lluna i el seu major desig és fer-ne la foto perfecta. En una nit clara surt al carrer amb la seva càmera i quan la lluna plena s’alça per l’horitzó perd sobtadament la consciència. Desperta doncs confusa a la vora del mar, on coneix a la Tea, una misteriosa dona que la acompañarà en un petit viatge per la costa catalana i li presentarà a una serie de personatges extravagants que, com ella, tenen una connexió molt especial amb la lluna.

Personatges:
Busquem dues actrius per a un paper secundari. En una de les etapes del seu viatge, la Mia i la Tea arriben a una petita cala i coneixen a dues germanes que volen arribar nedant a la lluna. Les dues germanes no interactuen amb les protagonistes, duen roba de natació clàssica i realitzen una acció paralela on les altres en són espectadores. Escalfen, es mullen lleument el cos i finalment s'endinsen al mar per nedar. Els personatges no tenen diàleg en el guió, però durant els assajos improvitzarem una mica amb això, de forma que entre elles surgeixi una conversa "espontanea" al voltant del seu objectiu final: nedar fins a la lluna.

Si esteu interessades envieu sisplau un email a: hector.calderon.freire@gmail.com






Publicado el 25-09-2022