Concurso tv - l'hereu i la pubilla del llobregat


Si tienes entre 18 y 35 años y vives o eres de la comarca del Baix Llobregat o Hospitalet, no te pierdas el nuevo programa de ETV (la televisión del Llobregat) "L'Hereu i la Pubilla del Llobregat"! Estamos buscando el hereu y la pubilla del s.XXI y tu puedes serlo!

"L'Hereu y la Pubilla del Llobregat" es un programa de talentos que busca encontrar un chico y una chica que demuestren ser merecedores de este título. Buscamos personas divertidas, alegres, con talento natural y carisma, que puedan ser capaces de desenvolverse sin problemas delante de la cámara. Durante el concurso los participantes van a tener que mostrar algún talento, su cultura general y su conocimiento de la cultura de nuestro territorio, y un jurado va a valorar su actuación y desparpajo.

Los finalistas y seleccionados van a conseguir numerosos premios, que pueden ir desde vales regalo hasta fantásticos viajes!

Para participar, envíanos tus datos (nombre y apellidos, dirección y teléfono) a hereuipubilla@etv.cat, diciendo cual es el talento que te gustaría mostrar en el concurso junto a una fotografía reciente. Te esperamos!

_________


Si tens aproximadament entre 18 i 35 anys i vius o ets de la comarca del Baix Llobregat o l'Hospitalet, no et perdis el nou programa d'ETV (la televisió del Llobregat) "L'hereu i la pubilla del Llobregat"! Estem buscant l'hereu i la pubilla del s.XXI i tu pots ser-ho!

"L'Hereu y la Pubilla del Llobregat" és un programa de talents que busca trobar un noi i una noia que demostrin ser mereixedors d'aquest títol. Busquem persones divertides, alegres, amb talent natural i carisma, que puguin ser capaços de desenvolupar-se sense problemes davant de la càmera. Durant el concurs els participants hauran de mostrar algun talent, la seva culutra general i el seu coneixement de la cultura del nostre territori, i un jurat valorarà la seva actuació i la seva desimboltura.

Els finalistes i seleccionats aconseguiran nombrosos premis, des de vals regal fins a fantàstics viatges!

Per participar, envia'ns les teves dades (noms i cognoms, adreça i telèfon) a hereuipubilla@etv.cat, dient quin és el talent que t'agradaria mostrar al concurs i una fotografia recent. T'hi esperem!

+INFO
Facebook:http://www.facebook.com/hereuipubillallobregat
Twitter:https://twitter.com/hereupubillaETV
Promo:https://www.youtube.com/watch?v=XNFZwunJh84
Web:http://www.etv.cat
E-mail: hereuipubilla@etv.cat






Publicado el 13-01-2015