Busquem dos nois per a personatges de la web-sèrie 'hipsterland'

Casting organizado por: Ona Martínez en Barcelona

Busquem dos nois per a dos personatges de la web-sèrie 'Hipsterland'.

Descripció personatge 1:

Marcel Gabarró
El Marcel és dissenyador d'Apps. Normcore fins a la mort, intenta sintetitzar cada acte de la vida quotidiana en una aplicació mòbil. És un obsès de la ciència-ficció i està escrivint una novel·la sobre un home que aconsegueix introduir la seva ment dins d'un ordinador. Tothom li diu que això ja existeix i que la peli es diu TRANSCENDENCE, però ell diu que té una proposta que li dóna un enfoc més intimista i kafkià. Porta 4 anys encallat al pròleg. El Marcel no té capacitat de decisió perquè, per a ell, tot és relatiu segons el punt de vista en què es miri i per tant no val la pena debatre res. A més a més, li és impossible estar concentrat en un mateix tema durant més de 2 minuts. Pateix d'un TDAH molt bèstia i només es concentra quan toca la bateria a "Nobody's Yard". Ni es droga, ni beu, ni fuma, ni menja carn, ni ous, ni llet, ni sal, ni farina....largo etc.
Frases: "Si fóssis una màquina... (el que sigui)"



Descripció personatge 2:

Dionís Perales
Videoartista de Found Footeage jove i reputat. Els seus treballs han estat utilitzats en diversos videoclips de grups emergents i ha exposat a la sala petita del CCCB durant el Festival de Cinema independent de Barcelona. Treballa sobretot amb retalls de revistes i paper de diari, sota la premisa que tota història ja s'ha explicat unes mil vegades i que crear material nou és malgastar l'antic. El problema és que se li ha pujat preocupantment al cap. Parla d'ell mateix en tercera persona i s'expressa en negatius, és a dir, en comptes de dir "M'agrada això" diria "No em desagrada" i el mateix per una persona "M'agrades" seria "No em desagrades". Sempre arreplega totes les revistes, diaris, cartells, targetes de puticlubs, que troba ja que mai pot deixar de pensar en clau artística. Creu tant en l'art espontàni que mai saps com podrà reaccionar a una situació quotidiana. El Grup de Modernos no es que l'aguanti molt, però els dóna caché que estigui amb ells ja que entren gratis a moltes exposicions.
Frase: "A Dionis Perales no li desinteressaries tant si no fóssis una no fotografia".



El rodatge serà a Barcelona els dies 10, 11, 12 i 13 d'abril. Cal disponibilitat total. Interessats envieu mail amb CV i videobook.

Gràcies!






Publicado el 16-03-2015