Búsqueda actores

Casting organizado por: Mort de Set en Barcelona


Som un grup d’estudiants de Cinema i Televisió Blanquerna amb ganes d’endinsar-nos en el món dels rodatges i busquem un actor protagonista entre 20-30 anys i figurants sense preferència del sexe entre 20-30 anys.

El curtmetratge es grabaria el cap de setmana del 2 i 3 d'abril a Barcelona.
El càsting es fa el dilluns dia 7 de març de 10h-14h a la Universitat Blanquerna, Plaça Joan Coromines

Storyline: Un jove addicte als videojoc, surt de casa a buscar cervesa. Quan surt de la tenda per a dirigir-se de nou a casa, la seva ment li juga una mala passada i es veu immers en una invasió zombie. El jove ha de córrer per intentar escapar-se del perill, fins que aconsegueix arribar a casa, on un grup de nois l’esperen per iniciar una nova partida a la videoconsola, ell s’hi apropa i desconnecta l’aparell.

Tema: Thriler psicològic de zombies amb un to còmic.

El personage principal: És un noi antisocial, obsessionat amb els videojocs i sense cap aspiració. La seva vida consisteix essencialment en zombies i els seus respectius videojocs. No surt de casa a no ser que algú, com la seva mare, el forci a sortir per fer algunes de les tasques necessàries per la convivència.


El curt de l'any passat de la facultat, Vida y reflejo, ha sigut sel·leccionat pel festival de Sitges en la nova autoria.
Per més informació: mortdesetcasting@gmail.com
No remunerat






Publicado el 02-03-2016